Termeni și condiții

1. Generalități

Site-ul MedTeh.ro este operat de către societatea comercială SC QUICK MED SRL

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către SC QUICK MED SRL prin intermediul magazinului virtual www.MedTeh.ro către Cumpărător și pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părți.

Pe parcursul citirii acestui document veţi întîlni următorii termeni:

  • Vânzător - societatea comercială SC QUICK MED SRL cu sediul social în Municipiul Iaşi, str. Eternitate, Nr.2, parter, camera 2, Bloc C6 (320), Scara B, judeţ Iaşi, înregistrată la registrul comerţului cu numărul J22/197/06.02.2015, CUI RO34070744.
  • Cumpărător - persoană, firmă, companie sau alta entitate juridică ce emite o Comandă.
  • Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
  • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să achite contravaloare lor.
  • Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător.
  • Drepturi de proprietate Intelectuală - toate drepturile imateriale cum ar fi dreptul de autor şi drepturi în natura de autor, know-how, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
  • Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

2. Termeni Contractuali

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul medteh.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau Email) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Comanda va conține urmatoarele documente:

1. Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice.

2. Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul).

3. Termeni și condiții.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (Email) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fară a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră nici într-un caz, o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (Email). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, drept completare a acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

3. Drepturi și Obligații Vânzător

Informaţiile prezentate pe site-ul Vânzătorului au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunţare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, descrierile produselor pot fi incomplete însă vânzătorul face efort de a prezenta cea mai relevantă informaţie pentru ca fiecare produs să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziţionat;

Vânzătorul îşi va utiliza cunoştintele profesionale şi tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă şi va livra Bunurile şi Serviciile care îndeplinesc cerinţele, nevoile şi specificaţiile Cumpărătorului;

Comunicarea cu magazinul se poate face prin interacţiunea cu acesta, postarea opiniilor privind produsele sau comunicarea prin adresele menţionate la secţiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4. Dreptul de Proprietate Intelectuală

Cumpărătorul înţelege dreptul de proprietate intelectuală şi nu va dezvălui unei terţe părţi sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informările primite de la Vînzător.

Declarăm pe propria răspundere că întreg conţinutul de pe site-ul www.medteh.ro este original sau foloseşte resurse (imagini de produse, specificaţii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producător, furnizor etc.). În cazul în care din greşeală am introdus conţinut care consideraţi că încalcă în vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, vă rugăm să ne contactaţi sau să ne scrieţi la adresa info@medteh.ro

5. Politica de confidențialitate

www.MedTeh.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe MedTeh.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. MedTeh.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, sau alte mesaje speciale.

MedTeh.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de Email pe site-ul MedTeh.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul MedTeh.ro, se pot dezabona printr-o cerere adresată către MedTeh.ro printr-un Email în formă liberă. Când utilizaţi MedTeh.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dvs. de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator.

6. Termene și Penalități

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunţe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Cumpărătorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vânzător, când este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parţiale din partea Vânzătorului a executării Contractului în conformitate cu termenele stabilite.

În cazul în care Vânzătorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare.

7. Facturare și Plăți

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunuri şi Servicii şi va fi livrată împreună cu coletul Cumpărătorului. Obligaţia Cumpărătorului este de a furniza toate informaţiile necesare emiterii facturii conform legislaţiei în vigoare.

8. Riscuri și Responsabilități

a) Livrare

Livrarea produselor comandate în magazinul online MedTeh.ro se face prin firma de curierat rapid Fan Courier, în localitățile aflate în aria sa de acoperire, dacă locația indicată de dumneavoastră se afla în afara ariei de acoperire atunci pentru distanța de km adiționali se va percepe o taxă de 0,96 lei/ kg/ km, TVA inclus. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Pentru a verifica aria de acoperire a curieratului Fan Courier accesați acest link:

- http://www.fancourier.ro/acoperire/

Costurile de livrare diferă în funcție de valoarea comenzii:

Valoare comandă (doar produs/e)

Preț transport (TVA inclus)

0 — 184,99 lei

preț unic 14 lei*

De la 185 lei

GRATUIT*

* Dacă locaţia Dvs. se află în afara ariei de acoperire a Fan Courier — veți achita doar taxa pentru fiecare km aditional: 0,96 lei/ kg/ km, TVA inclus. Pentru estimarea costului livrarii CLICK AICI.

Procesarea comenzilor de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată prin Email sau telefonic de catre unul dintre consultanții noștri de vânzari, doar după aceasta comanda va fi expediată.
Comenzile plasate în zilele lucrătoare, până la ora 16.00 - vor fi expediate în aceeași zi și livrate în 24 și maxim 48 de ore. Comenzile plasate dupa ora 16.00, vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare **.

Durata de expediere a produselor în mod normal se face în 24 ore și maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Comenzile plasate pe site-ul medteh.ro:

1. ** Vineri până la ora 16.00, vor fi livrate în cursul zilei de luni, sau la cererea dvs. în ziua de sambătă printr-o mențiune care o plasați în secțiunea de finalizare a comenzii în rubrica ”Lăsați un mesaj” sau pe Email info@medteh.ro.

2. ** Vineri dupa orele 16.00, sambătă și duminică, vor fi procesate și expediate în cursul zilei de luni și livrate în 24 și maxim 48 ore, după expediere.

Dacă, în anumite cazuri, produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expediere a produselor comandate sau vă va recomanda produse similare.

Încasarea banilor se va face de către agentul care vă livrează produsele cu plata ramburs. Valoarea produselor este cea confirmată telefonic cu unul dintre reprezentantii noştri. Valoarea produselor va fi menţionată şi în factura care va fi transmisă pe Email-ul dvs în momentul finalizării comenzii, precum şi în documentele care însoţesc transportul.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, curierul va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta. Dacă şi de această dată clientul nu este găsit, comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediul medteh.ro, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

În cazul în care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate, vă rugăm să refuzaţi pachetul.

Vă oferim posibilitatea vizualizării conţinutului coletului în momentul livrării înainte de a face plata ramburs. Acest serviciu (Check on Delivery) nu se taxează suplimentar!

b) Transport - Ambalare

În afară de cazul în care este agreat de Vânzător şi Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu Bunurile şi Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor şi Serviciilor pe teritoriul României.

9. Aceptarea, Returnarea produselor

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat şi are loc în momentul semnării AWB-ului ce însoţeşte coletul.

Acceptarea definitivă va fi făcută atunci când Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu specificaţiile tehnice menţionate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme caracteristicilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele şi Serviciile. Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

• Retunarea se face la sediul: Municipiul Iași, str. Eternitate, Nr.2, parter, camera 2, Bloc C6 (320), Scara B, județ Iași.

• Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr. 130/2000.

După recepţionarea produsului returnat, contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile de la data notificării în scris de returnare. Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport. 

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanţie lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

Pașii care trebuie urmați:

1. Completarea FORMULARULUI DE RETUR

2. Vă rugăm să vă asigurați că pe colet este aplicată o etichetă care să conțină următoarele informații:

- Expeditor: Nume Prenume

- Adresa: Str. Nr. Oras, Județ

- Destinatar: SC QUICK MED SRL

- Adresa: Municipiul Iași, str. Eternitate, Nr.2, parter, camera 2, Bloc C6 (320), Scara B, județ Iași.

10. Garanții

Vânzătorul garantează că produsele comercializate pe www.medteh.ro nu sunt contrafăcute.

Toate produsele comercializate de către medteh.ro beneficiază de termen de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanţia în condiţiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau deteriorării cu obiecte contondente.

Garanţia produselor achiziţionate de pe medteh.ro este asigurată de către furnizorii noştri sau de către centrul de service autorizat al producătorului, după caz.

Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: certificat de garanţie aferent, manual de utilizare. Trebuie să ne notificaţi prin Email info@medteh.ro sau la numărul detelefon 0332803453, absenţa oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepţionarea produselor, în caz contrar toate acestea se consideră furnizate.

Dacă produsul achiziţionat se dovedeşte a fi defect în perioada garanţiei şi aveţi nevoie de ajutor, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de Relaţii Clienţi Relații Clienți, urmând linkul http://medteh.ro/contact, prin Email sau la numărul de telefon 0332803453.

11.Transferul proprietății

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferată la momentul efectuării plăţii de către Cumpărător în locaţia indicată în comandă (înţelegând prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

12. Răspundere

Vânzătorul nu se face responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi drept urmare a îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanţii şi/sau partenerii săi de orice fel, implicaţi în executarea Comenzii, nu îndeplinesc oricare din obligaţiile contractuale.

13. Forța Majoră

Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor, care nu poate fi evitat. Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare se datorează unui eveniment de forţă majoră.

14. Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător şi Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

15. Declinarea responsabilității

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare cu reprezentanţii din România ai mărcilor prezentate pe site, astfel medteh.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispoziţia medteh.ro de către reprezentanţii fiecărei dintre aceste mărci în parte.

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Produsele efectiv livrate pot diferenţia de acestea în ceea ce priveşte culoarea, aspectul s.a.

Medteh.ro nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afişate. Valoarea maximă a obligaţiilor medteh.ro faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de către medteh.ro de la respectivul client. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greşit în baza de date, medteh.ro îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, daca livrarea nu s-a efectuat încă.

16. Alte prevederi

Părţile în contract vor fi considerate contractanti independenţi şi nici uneia din părţi nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligaţie pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii şi condiţiile din acest contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Părţi, referitoare la subiectul prezentului Contract şi nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înţelegere scrisă semnată de ambele părţi.

Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate condiţiile de mai sus.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului medteh.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează va fi considerată o tentativă de fraudare şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

DEPARTAMENT VÂNZĂRI ȘI RELAȚII CLIENȚI

Telefon: ‎0332803453

Email: info@MedTeh.ro

Program lucru: Luni-Vineri 09:00-18:00

pauza de masa 13:00 - 14:00

S.C. QUICK MED S.R.L.

SEDIU SOCIAL: Municipiul Iași, str. Eternitate, Nr.2, parter, camera 2, Bloc C6 (320), Scara B, județ Iași.

Cod Unic de Înregistrare: RO34070744

Nr. de ordine în registrul comerțului: J22/197/06.02.2015

BANCA: BANCA ROMÂNĂ PENTRU DEZVOLTARE GRUP SOCIETE GENERALE

ADRESA BĂNCII DE BAZĂ: STRADA ION MIHALACHE, NR. 1-7, SECTOR 1 BUCUREȘTI, ROMÂNIA

CONTURI ÎN BANCĂ: B.R.D. GROUPE SOCIETE GENERALE Iași AG Păcurari

IBAN CONT RON: RO43BRDE240SV64138412400

COD SWIFT: BRDEROBU

Capital social: 200 Lei