Despre noi

stamp_1.jpgMedteh.ro este axat pe furnizarea de produse medicale de înaltă calitate cu utilizare la domiciliu. De la preluarea comenzii, oferirea de informaţii adiţionale, după caz, şi livrarea la timp – www.medteh.ro este decis să vă servească cu excelență.

Acordăm o deosebită importanţă sănătăţii şi dorim ca în fiecare casă să existe produsele necesare menţinerii şi îmbunătăţirii acesteia. Vă oferim o gamă diversificată de produse de care poate beneficia întreaga familie, în funcţie de necesităţi şi resurse.  Distribuim produse ce aparţin unor brand-uri renumite pentru siguranţă, protecţie şi calitate. 

Medteh.ro - distribuitor autorizat Microlife, Bionime, Medtextile, Dr Frei, Ypsomed.

În era vitezei când toţi sîntem ocupaţi şi “a merge la doctor” aproape mereu se amână, puteţi într-o oarecare măsură, să aveţi grijă de sănătatea dvs. de acasă, fără a fi nevoie sa mergeţi la spital.


Acum totul e mai simplu.


Afecţiunile respiratorii pot fi tratate la domiciliu folosind un aparat de aerosoli.


Valoarea glicemiei o puteti afla oricând acasă cu un glucometru. Recomandăm acest produs nu doar celor ce suferă de diabet zaharat ci tuturor persoanelor care se ştiu fără diabet şi vor să-şi ţină sub control glicemia. Țineţi minte: diabetul nu apare brusc ci în timp şi este foarte important să fie descoperit în stadiul incipient.


Monitorizarea greutăţii corporale se poate face acasă cu un cântar electronic. De mare ajutor pentru respectarea unei diete!


Statul la birou ore în şir provoacă durerile de spate, gât. Soluţia în acest caz sânt ortezele sau pernele electrice.

Bolile cardiovasculare, şi în primul rând hipertensiunea arterială, reprezintă principala cauză de deces pe glob, de aceea necesitatea deţinerii în casă a unui tensiometru pentru măsurarea tensiunii arteriale este aproape indispensabilă.


Accidentele vasculare cerebrale, o consecinţă a hipertensiunii arteriale provoacă paralizii. Astfel, bolnavul care stă la pat nemişcat se alege cu escare. Însă cu ajutorul cadrului de mers sau cârjelor, în dependenţă de caz, acestea pot fi evitate.


Febra, astăzi deja poate fi detectată cu ajutorul unui termometru în doar 1 secundă. Indispensabil la domiciliu acesta este util atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Noi ne gândim la sănătatea dvs, de aceea produsele despre care am menţionat mai sus le găsiţi la noi la preţuri foarte bune.


Livrarea se face pe tot teritoriul ţării, iar produsele distribuite sunt însoţite de certificat de garanţie şi manual de utilizare în limba română.


Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la cumpărarea acestora.


Pentru achiziţii angro, și pentru colaborare cu personae juridice vă rugăm să ne contactaţi la: 0332803453.


Păstraţi-vă sănătatea!